8-dniowy obóz wędrowny dla nastolatków "Rodzice, zostańcie w domu"

Jeśli masz 14-17 lat i chcesz totalnie odpocząć od szkoły, popatrzeć na świat z góry, poznać nowych ludzi, powłóczyć się po bezdrożach - zapraszam. Będziemy spać w schroniskach, bazach studenckich i chatkach. Część posiłków ugotujemy na ognisku (patrz poniżej). Jedzenie będziemy zwykle nosić na własnych plecach, podobnie jak śpiwory i gar na ognisko.  nastolatki1Odwiedzimy zarówno miejsca popularne i widokowe (połoniny - tez poniżej), jak i takie, gdzie nie bywa nikt. 

nastolatki3

Być może czasem troche się zmęczysz, ale żałować nie będziesz - zobaczysz, że chodzenie po górach uzależnia i wciąga. UWAGA: nie zawsze będzie możliwość doładowania komórki.

Jestem przewodniczką SKPB, mam doświadczenie w prowadzeniu młodzieży po górach. Pracuję z młodzieżą w szkole muzycznej. Moje własne dzieci (też nastolatki) uczą się w domu, a ja staram się im pomagać.

Dla kogo: Dla nastolatków o niezłej kondycji fizycznej. Będziemy chodzić z plecakami, ale dostosowanymi do mozliwości.

nastolatki2Miejsce: Bieszczady

Koszt: 730 zł

Dojazd: szczegóły ustalę po sprawdzeniu aktualności rozkładów jazdy planowanych na wakacje

Termin: 28 lipca rano - 4 sierpnia wieczorem

Sprzęt: Plecak, kurtka przeciwdeszczowa, dobre i rozchodzone buty za kostkę, śpiwór, karimata. Pełną listę sprzętu wysyłam zapisanym uczestnikom, którzy dostarczyli zgodę rodziców (jej wzór też wysyłam po zgłoszeniu).

Zapisy poprzez FORMULARZ 

Kontaktblacha548(małpa)wp.pl

Prowadząca: Agnieszka Płatkowska-Antas

Zgłoszenie się na wyjazd lub udział w wyjeździe jest jednoznaczne z oświadczeniem o zapoznaniu i akceptacji Regulaminu wyjazdów organizowanych przez SKPB Warszawa, dostępnym na stronie internetowej SKPB Warszawa www.skpb.waw.pl

Na stronie wykorzystujemy ciasteczka (cookies), dzięki którym chcemy być lepsi. Poczytaj o naszej polityce prywatnościRozumiem